Πως δουλεύει

Στο VriskoTexnites η εύρεση του καλύτερου τεχνίτη για τις εργασίες σας είναι μία εύκολη υπόθεση τριών βημάτων:

 

Εσείς περιγράφετε τις εργασίες που πρέπει να γίνουν

Το VriskoTexnites είναι μία ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία στην οποία μπορείτε να δώσετε με απλό τρόπο την περιγραφή της εργασίας που θέλετε να κάνετε στον χώρο σας (Κατοικία - Επαγγελματικός Χώρος). Απευθύνεται στον Ιδιώτη και στην Εταιρία που ψάχνει να βρει τον Επαγγελματία - Τεχνίτη.

Τρόποι καταχώρησης εργασίας:

  • Κάνοντας κλικ στο πλήκτρο
  • Καλώντας μας στο τηλέφωνο του γραφείου: 26510 70084/85 - 6941 430004
  • Στέλνοντας μας φαξ στο: 26510 70701
  • Στο γραφείο μας, στη διεύθυνση: Λ.Δωδώνης 23- Τ.Κ. 45221 - Ιωάννινα

 

 

Εμείς σας βρίσκουμε τους καλύτερους επαγγελματίες τεχνίτες με τις πιο συμφέρουσες προσφορές

Το VriskoTexnites (www.vriskotexnites.gr) μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ (Πολιτικοί Μηχανικοί , Αρχιτέκτονες , Ηλεκτρολόγοι , Μηχανολόγοι , Τοπογράφοι , Διακοσμητές , Γεωπόνοι , Όλων των ειδικοτήτων Τεχνίτες) σας φέρνει σε άμεση επαφή με τον Επαγγελματία - Τεχνίτη για την Οικονομική Προσφορά και Ανάθεση της εργασίας που θέλετε.
Σας δίνεται το δικαίωμα να έχετε ποικιλία ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ - να συγκρίνετε - και να επιλέξετε την καλύτερη από Τεχνικής και Οικονομικής άποψης όπως επίσης την επιλογή της Καλύτερης Οικονομικής Προσφοράς για υλικά ή προϊόντα του έργου σας.

 

 

Σας φέρνουμε σε επαφή και ξεκινούν οι εργασίες

Μετά την επιλογή - αποδοχή της προσφοράς σας, ο Επαγγελματίας - Τεχνίτης κλείνει ραντεβού μαζί σας και καλείται να ξεκινήσει ΑΜΕΣΑ τις εργασίες σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που ορίσατε.

Αξιολόγηση Εργασίας - Επαγγελματία - Τεχνίτη.
Μετά την περαίωση των εργασιών καλείστε να βαθμολογήσετε την Εργασία και τον Επαγγελματία - Τεχνίτη. Ο τρόπος αξιολόγησης βοηθά την εταιρία VriskoTexnites για την σύσταση στους επόμενους εντολείς εργασιών να επιλέγουν τον σωστό επαγγελματία - τεχνίτη.