Η Εταιρεία

Η εταιρία VriskoTexnites με έδρα την πόλη των Ιωαννίνων, με την δικτυακή επωνυμία www.vriskotexnites.gr, είναι μια υψηλού επιπέδου εταιρία παροχής υπηρεσιών στον τομέα της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ-ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ η οποία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, απευθυνόμενη τόσο σε ιδιώτες και επαγγελματίες όσο και σε εταιρίες,  για Κατοικίες (Διαμερίσματα, Μεζονέτες, Μονοκατοικίες, Εξοχικές Κατοικίες) , Επαγγελματικούς Χώρους (Χώροι Εστίασης, Χώροι Γραφείων, Ιατρεία, Καταστήματα Ένδυσης, Φαρμακεία, Κρεοπωλεία, Κομμωτήρια κα.) καθώς και Κτίρια - Ξενοδοχεία.

Μέσα από τους κατάλληλους μηχανισμούς καταχωρεί ΔΩΡΕΑΝ την περιγραφή της εργασίας που θέλει να πραγματοποιήσει, με άριστη ποιότητα κατασκευής και μέσα από ένα δίκτυο συνεργατών που συντονίζει το VriskoTexnites, μπορεί να δέχεται ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ και να επιλέγει ο ίδιος την κατάλληλη.

Οι συνεργάτες μας είναι με υψηλή αισθητική, συνεχή ενημέρωση για τις τάσεις στον κάθε χώρο και διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους, την συνέπειά τους και την άριστη τεχνική υποδομή.
Μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο με δεκάδες πιστοποιημένων τεχνικών της οικοδομής Πολιτικούς Μηχανικούς , Αρχιτέκτονες , Τοπογράφους , Μηχανολόγους , Διακοσμητές και όλων των ειδικοτήτων της οικοδομής σας βρίσκουμε άμεσα τον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ τεχνίτη που ζητάτε.

Στόχος του VriskoTexnites είναι ένα άρτιο αποτέλεσμα, το οποίο ικανοποιεί το χρονικό διάγραμμα, το κόστος και τις ποιοτικές προδιαγραφές που έχουν τεθεί.

Το πεδίο δράσεως της εταιρίας VriskoTexnites www.vriskotexnites.gr καλύπτει την Περιφέρεια της Ηπείρου.

Ν. Ιωαννίνων
Ν. Πρεβέζης
Ν. Άρτας
Ν. Θεσπρωτίας